Son Depremlerin Listesi:

Tüm listeyi gör

Sitemiz

Disiplinlerarası yolculuğumuzun ana sayfasının üst butonlarında ESR (Elektron Spin Rezonans) Spektroskopisi sol butonlarında ise Deprem Habercileri (Sıra Dışı Doğa Olayları) başlıkları altında konularla ilgili genel bilgiler verilmiş ve bu alanlarda yapılmış çalışmalarımız sunulmuştur.

çalışmalara gözatıldığında, atomik ya da moleküler boyuttan makroskopik boyuta, birbirleriyle ilgisi yokmuş gibi görünen bazı doğa olaylarının birbirleriyle nasıl bir ilinti içinde oldukları görülecektir. Sitede sık sık güncellenen detaylı bilgilere de anında ulaşılarak günlük takip edilebilecek, anketlerimize oy verilebilecek ve pdf dosyaları şeklinde sunulan bazı makaleler de sitemiz kaynak gösterilerek indirilebilecektir.

 

Bir zorluğu aşmada başarıya ulaşabilmemiz için, bir araya gelip sorunu paylaşarak çözebilmemiz gerekir. Siteyi oluşturmadaki en önemli hedefimiz, ülkemizin gerçeği olan depremler hakkında bilinçlenme çabalarına katkıda bulunmak üzere depreme öncü olaylar hakkındaki bilgileri yayma çabasıdır. Bunu hep birlikte başarabilmek için;

"Deprem Habercileri" butonuyla ulaşılabilecek olan "depreme öncü sıra dışı olaylar" (Deprem Habercisi Olaylar ve Bilimsel Yorumlar, ülkü Ulusoy, 2001 ve Motoji Ikeya, 2. baskı hazırlanıyor) hakkında bilgi edindikten sonra, tanık olduğunuz sıra dışı olayları sitemize ihbar etmeniz gerekir. Bildirimleriniz, bir değerlendirme süzgeçinden geçirildikten ve sizce de uygun görüldükten sonra sitede isminiz ile birlikte yayınlanacaktır. Yayınladığımız özel içeriklere sadece üyelerimiz ulaşabilecekleri için sitemize üye olmanızı önemle rica ederiz!!!